Αρχική Σελίδα

Εταιρεία

Αναμεικτικές Βρύσες

Απλές Βρύσες

Ανταλλακτικά

Προσφορές

Επικοινωνία


ΕΤΑΙΡΕΙΑ


 
Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΟΝΝΙΚ & ΒΑΡΤΑΝ ΠΑΤΟΥΚΙΑΝ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των εισαγωγών υδραυλικών ειδών και ειδών κρουνοποιίας από το 1973 που ο πατέρας μας Βαέ Πατουκιάν ίδρυσε την εταιρεία στο Λουτράκι Κορινθίας.

Τα 23 τελευταία χρόνια η εταιρεία μας εδρεύει στο Παλαιό Φάληρο με το διακριτικό τίτλο ACQUASET και συνεχίζει να πορεύεται με τις ίδιες ηθικές αξίες με τις οποίες ξεκίνησε πριν 46 χρόνια, προσαρμοσμένη στις αλλαγές που έχει επιφέρει η παγκοσμιοποίηση στο χώρο του εμπορίου τα τελευταία χρόνια ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας μας. Η συνεχής αναζήτηση ποιοτικών προΐόντων σε όλο τον κόσμο σε συνεργασία με εργοστάσια παραγωγής και όχι εμπορικούς οίκους και σε συνδυασμό ότι εμπορευόμαστε με δικά μας κεφάλαια σε ιδιόκτητες αποθήκες με την ευελιξία που δίνει το γεγονός ότι είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, μειώνει τα κοστολόγια μας και δίνει στους συνεργάτες μας το πλεονέκτημα να είναι πολλά βήματα μπροστά από τον ανταγωνισμό με αποτέλεσμα να έχουν πραγματικό κέρδος ακόμα και στις δύσκολες εποχές που διανύουμε και όχι απλά να επιβιώνουν πουλώντας με ελάχιστο κέρδος περιμένοντας να βγούμε από τη κρίση. Όλα αυτά χωρίς δεσμεύσεις όσο αφορά το μέγεθος των παραγγελιών και τη συχνότητα τους. Ο τρόπος επικοινωνίας είναι ιδιαίτερος και διαφορετικός για κάθε συνεργάτη και είναι από τα πρώτα πράγματα που καθορίζουμε στην αρχή μιας συνεργασίας.

Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε το κατάλογο των ειδών μας που κρατάτε στα χέρια σας, ο οποίος θα εμπλουτίζεται με νέα είδη από καιρό σε καιρό σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μαζί σας. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και είμαστε σίγουροι ότι και εσείς μπορείτε να γίνετε μέλη της μεγάλης οικογένειας ευχαριστημένων πελατών της Acquaset.

Φιλικά

Οννίκ Πατουκιάν


Πλήρης Κατάλογος Acquaset